Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 481-490 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018-12ІННОВАЦІЙНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КОМПЛЕКСУ «7 Вітрів» м.ІзюмПінчук, Лілія
2018-12ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТ РЕСТОРАНУ «ТЕРРАКОТА», М. КИЇВМаківчук, Марія
2018-12УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «RADISSON BLU», М. КИЇВПацери, Антона
2018-12Цінові стратегії ресторану «Noodle Doodle», м. КиївПаламар, Катерина
2018-12КОРПОРАТИВНА СИСТЕМА ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГУ МІЖНАРОДНОГО ГОТЕЛЬНОГО ОПЕРАТОРА «RADISSON»Бірюков, Владислав
2018-12ФОРМУВАННЯ СИТЕМИ КОМПЕНСАЦІЇ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ КAФE «UNDERGROUND», М. КИЇВСамсонової, Вікторії
2018-12УПРАВЛІННЯ РЕСУРСНИМ ПОТЕНЦІАЛОМ СУШИ-БАРУ «О’ЛЕНЬ», М. КИЇВСергеєвої, Катерини
2018-12УПРАВЛІННЯ ПРОФЕСІЙНИМ РОЗВИТКОМ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЮ «УКРАЇНА», М. КИЇВПоліщука, Дениса
2018-12ІНТЕГРОВАНІ МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ БАРУ «PAROVOZ SPEAK EASY», М. КИЇВСеменюка, Семенюка
2018-12Інформаційна система управління готелем "Intercontinental " м.КиївБабич, Анастасія