Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at State University of Trade and Economics
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Бібліотека
Факультет економіки, менеджменту та психології
Факультет інформаційних технологій
Факультет міжнародної торгівлі та права
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Факультет торгівлі та маркетингу
Факультет фінансів та банківської справи
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 8541-8550 зі 9048.
назад
1
...
852
853
854
855
856
857
858
...
905
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023-06
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ЗЕФІРНОЇ МАСИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Лазаренко, Анастасія
2023-06
ТЕХНОЛОГІЯ НАПОЇВ ІЗ ЗЕРНОВОЇ СИРОВИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 60 МІСЦЬ
Люховець, Тетяна
2023-06
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ДРАГЛЕУТВОРЮВАЧАМ И ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Маментович, Валерія
2023-06
ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИРОДНИХ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Островська, Марина
2023-06
Технологія пюреподібних супів з використанням термоміксінгу та організація їх виробництва у ресторані іспанської кухні на 100 місць
Мельник, Аркадій
2023-06
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЦУКРОЗАМІННИКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОМУ НА 50 МІСЦЬ
Мурзенко, Єлизавета
2023-06
Технологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місць
Процик, Ольга
2023-06
ТЕХНОЛОГІЇ ЗАКУСОК З ГІДРОБІОНТАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ АЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ
Овчаренко, Олександр
2023-06
ТЕХНОЛОГІЯ ТАКОС З РІЗНИМИ НАЧИНКАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МЕКСИКАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Миколаєнко, Дмитро
2023-06
Технологія холодної закуски "Террін" та організація її виробництва у кафе французької кухні на 60 місць
Мельник, Олена
Перегляд
Автор
4
Коваленко, Ірина
4
Кузьменко, Катерина
3
Білодід, Віталій
3
Васильцов, Дмитро
3
Гаврилюк, Яна
3
Гуменюк, Тетяна
3
Карташ, Дмитро
3
Кириченко, Анастасія
3
Литвиненко, Анастасія
3
Мельник, Вікторія
.
далі >
за датою випуску
2015
2018
1829
2019
1538
2020
1441
2023
1409
2021
668
2022
Has File(s)
8900
true