Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 8541-8550 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ЗЕФІРНОЇ МАСИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬЛазаренко, Анастасія
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ НАПОЇВ ІЗ ЗЕРНОВОЇ СИРОВИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 60 МІСЦЬЛюховець, Тетяна
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ДРАГЛЕУТВОРЮВАЧАМ И ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ НА 50 МІСЦЬМаментович, Валерія
2023-06ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИРОДНИХ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬОстровська, Марина
2023-06Технологія пюреподібних супів з використанням термоміксінгу та організація їх виробництва у ресторані іспанської кухні на 100 місцьМельник, Аркадій
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЦУКРОЗАМІННИКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОМУ НА 50 МІСЦЬМурзенко, Єлизавета
2023-06Технологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місцьПроцик, Ольга
2023-06ТЕХНОЛОГІЇ ЗАКУСОК З ГІДРОБІОНТАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ АЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬОвчаренко, Олександр
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ТАКОС З РІЗНИМИ НАЧИНКАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МЕКСИКАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬМиколаєнко, Дмитро
2023-06Технологія холодної закуски "Террін" та організація її виробництва у кафе французької кухні на 60 місцьМельник, Олена