Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 8561-8570 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ БАРІ НА 50 МІСЦЬСавінова, Діана
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М'ЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНІК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М'ЯСНОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬЧернецький, Семен
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ КАЛОРІЙНІСТЮ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ КАФЕ НА 40 МІСЦЬЯценко, Юрій
2023-06СТРАТЕГІЇ БРЕНДІНГУ МІЖНАРОДНИХ КОМПАНІЙ (за матеріалами Торгово-промислової палати України, м. Київ)Бондаренко, Анна
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З ПІННОЮ СТРУКТУРОЮ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 60 МІСЦЬШевчук, Максим
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ НАПОЇВ НА ОСНОВІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МІСЬКОМУ КАФЕ НА 40 МІСЦЬЯценюк, Вікторія
2023-06СТРАТЕГІЇ БРЕНДІНГУ МІЖНАРОДНИХ КОМПАНІЙ (за матеріалами Торгово-промислової палати України, м. Київ)Вовк, Радіон
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКУ ПСИЛІУМУ КАФЕ ФОРМАТУ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ НА 50 МІСЦЬФранц, Артем
2023-06ІНТЕРНЕТ ТОРГІВЛЯ В МІЖНАРОДНОМУ БІЗНЕСІ (на матеріалах Асоціації Digital Ukraine , м. Київ)Беседа, Віталіна
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ ХОЛОДНИХ НАПОЇВ НА ОСНОВІ ЧАЮ У КАВ'ЯРНІ НА 35 МІСЦЬФедоренко, Владислав