Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 8831-8840 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-06Розроблення екологічного туру територією Швейцарії та організація його ефективної реалізації на ринку УкраїниДоломанська, Анна
2023-06Розроблення івент-туру територією Закарпатської області та організація його ефективної реалізації на ринку країн ЄСКриворучко, Анастасія
2023-06СИСТЕМА ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (НА ПРИКЛАДІ КАФЕ-БАРУ "ДОМІНО " М. КОСТОПОЛЬ)Антонюк, Антон
2023-06Розроблення пізнавального туру територією Рівенської області та організація його реалізації на міжнародному ринкуШвайківська, Віка
2023-06Розроблення пізнавального туру територією Сумської області та організація його ефективної реалізації ринку країн ЄСЗахарчук, Анна
2023-06Соціальнл-психологічні управління персоналом суб'єкта ресторанного бізнесуБожко, Альона
2023-06МЕТОДИ РОЗВИТКУ ЛІДЕРСТВА ЯКОСТЕЙ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУБілецький, Дмитро
2023-06РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУБахтар, Вікторія
2023-06УПРАВЛІННЯ СЛУЖБОЮ ДОСТАВКИ СУБ'ЄКТУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУБілозерцева, Софія
2023-06ХЕДХАТІНГ В СИСТЕМІ ВІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ ДЛЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУГріпас, Богдан