Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 8851-8860 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-06Диверсифікація послуг для сегментів VIP-споживачв готельного комплексу "Турист" м.КиївПетренко, Олена
2023-06РОЗВИТОК МЕРЕЖІ СУБ'ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА УМОВАХ ФРАНЧАЙЗИНГУНевмержицька, Юлія
2023-06DIGITAL-ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ СУБ'ЄКТОМ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУСлободняк, Данило
2023-06УПРАВЛІННЯ КОНФЛІКТАМИ В КОЛЕКТИВІ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУМарченко, Дар'я
2023-06СИСТЕМА КОНФЛІКТ-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУСергенчук, Еліна
2023-06СИСТЕМА SMM-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУУдовиченко, Катерина
2023-06СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУСтаровойт, Богдан
2023-06КОМАНДНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУШевченко, Яна
2023-06МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «B&B ESPRESSO BAR», М. МУКАЧЕВО)Білорус, Марія
2023-06СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУБойко, Максим