Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at State University of Trade and Economics
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Бібліотека
Факультет економіки, менеджменту та психології
Факультет інформаційних технологій
Факультет міжнародної торгівлі та права
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Факультет торгівлі та маркетингу
Факультет фінансів та банківської справи
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 8851-8860 зі 9048.
назад
1
...
883
884
885
886
887
888
889
...
905
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023-06
Диверсифікація послуг для сегментів VIP-споживачв готельного комплексу "Турист" м.Київ
Петренко, Олена
2023-06
РОЗВИТОК МЕРЕЖІ СУБ'ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА УМОВАХ ФРАНЧАЙЗИНГУ
Невмержицька, Юлія
2023-06
DIGITAL-ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ СУБ'ЄКТОМ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Слободняк, Данило
2023-06
УПРАВЛІННЯ КОНФЛІКТАМИ В КОЛЕКТИВІ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Марченко, Дар'я
2023-06
СИСТЕМА КОНФЛІКТ-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Сергенчук, Еліна
2023-06
СИСТЕМА SMM-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Удовиченко, Катерина
2023-06
СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Старовойт, Богдан
2023-06
КОМАНДНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Шевченко, Яна
2023-06
МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «B&B ESPRESSO BAR», М. МУКАЧЕВО)
Білорус, Марія
2023-06
СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Бойко, Максим
Перегляд
Автор
4
Коваленко, Ірина
4
Кузьменко, Катерина
3
Білодід, Віталій
3
Васильцов, Дмитро
3
Гаврилюк, Яна
3
Гуменюк, Тетяна
3
Карташ, Дмитро
3
Кириченко, Анастасія
3
Литвиненко, Анастасія
3
Мельник, Вікторія
.
далі >
за датою випуску
2015
2018
1829
2019
1538
2020
1441
2023
1409
2021
668
2022
Has File(s)
8900
true