Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 8861-8870 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-06МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУШевчук, Денис
2023-06Управління розвитком персоналу суб'єкта готельного бізнесуГаврилов, Іван
2023-06Тайм менеджмент керівника суб'єкта готельного бізнесуГлебова, Вікторія
2023-06Управління кар'єрою персоналу мережі рестораніів "iI Molino"Артьомова, Анна
2023-06СИСТЕМА МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУДаценко, Анастасія
2023-06Система SMM менеджменту суб'єкта ресторанного бізнесуБова, Єгор
2023-06HR технології готелю «Fairmont Grand hotel» м. КиївБойко, Наталія
2023-06РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ОСНОВІ "LIMA"Дерев'янко, Станіслав
2023-06Методи подолання професійного вигорання персоналу суб'єкту ресторанного бізнесуКарасюк, Марія
2023-06Методи формування ефективної команди суб'єкта ресторанного бізнесуКореневич, Володимир