Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 8881-8890 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-06ТАЙМ МЕНЕДЖМЕНТ КЕРІВНИКІВ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУМатвійчук, Богдани
2023-06Розвиток лідерства в колективі суб'єкта ресторанного бізнесуПолевик, Валентина
2023-06Методи управління персоналом суб'єкта ресторанного бізнесуМякушко, Анастасія
2023-06Управління службою доставки суб’єкта ресторанного бізнесуОхотніков, Максим
2023-06Системи мотивації персоналу суб'єкта ресторанного бізнесуМєєрзон, Марк
2023-06СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ «HYATT REGENCY KYIV», М. КИЇВСлободянік, Анастасія
2023-06ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУТеклюк, Єлизавета
2023-06ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ СЕРВІСНИХ СЛУЖБ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУПилипенко, Богдан
2023-06СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУЦимбалюк, Костянтин
2023-06Розвиток мережі суб'єктів ресторанного бізнесу на умовах франчайзингуУзька, Аліна