Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at State University of Trade and Economics
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Бібліотека
Факультет економіки, менеджменту та психології
Факультет інформаційних технологій
Факультет міжнародної торгівлі та права
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Факультет торгівлі та маркетингу
Факультет фінансів та банківської справи
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 668.
назад
1
2
3
4
...
67
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022-02
МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНУ ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ “ЛЬВІВСЬКІ КРУАСАНИ”
Олексієнко, Андріани-Єви
2022-02
СИСТЕМА КРОСС-КУЛЬТУРНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ «FRAU ROSA», М. КИЇВ
Гончаренко, Дмитро
2022-02
СИСТЕМА АДМІНІСТРАТИВНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ «БРАТИСЛАВА », М. КИЇВ
Белова, Дар'я
2022-02
СИСТЕМА ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ «INTERCONTINENTAL», М. КИЇВ
Змушко, Володимир
2022-02
СИСТЕМА ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЮ «HOLIDAY INN KYIV», м. КИЇВ
Івченко, Євгенія
2022-02
СИСТЕМА ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ ПрАТ ГОТЕЛЮ «Дніпро», м. Київ
Караульна, Катерина
2022-02
СИСТЕМА ВИРОБНИЧОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАНУ «МАЯК», м. КИЇВ
Гірчук, Артем
2022-02
КОМУНІКАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ ВАНТАЖНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ (за матеріалами, ТОВ «ОМЕГА-БРОК», м. Київ)
Чуйкова, Анна
2022-02
ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ «DE CANTER», м. КИЇВ
Цикура, Анастасія
2022-02
Соціально-психологічні методи управління туристичним підприємством
Міщенко, Єлизавета
Перегляд
Автор
1
Chobotok, Valeriia
1
Derkach, Mariia
1
Hulika, Daria
1
Khilskyi, Danylo
1
Khoinatska, Liliia
1
Kolyada, Ivan
1
Kruk, Ivan
1
Melezhyk, Natalia
1
Mouhgoun, Soufiane
1
Netrevozhko, Daniil
.
далі >
Has File(s)
668
true