Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 668.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022-02МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНУ ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ “ЛЬВІВСЬКІ КРУАСАНИ”Олексієнко, Андріани-Єви
2022-02СИСТЕМА КРОСС-КУЛЬТУРНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ «FRAU ROSA», М. КИЇВГончаренко, Дмитро
2022-02СИСТЕМА АДМІНІСТРАТИВНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ «БРАТИСЛАВА », М. КИЇВБелова, Дар'я
2022-02СИСТЕМА ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ «INTERCONTINENTAL», М. КИЇВЗмушко, Володимир
2022-02СИСТЕМА ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЮ «HOLIDAY INN KYIV», м. КИЇВІвченко, Євгенія
2022-02СИСТЕМА ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ ПрАТ ГОТЕЛЮ «Дніпро», м. КиївКараульна, Катерина
2022-02СИСТЕМА ВИРОБНИЧОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАНУ «МАЯК», м. КИЇВГірчук, Артем
2022-02КОМУНІКАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ ВАНТАЖНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ (за матеріалами, ТОВ «ОМЕГА-БРОК», м. Київ)Чуйкова, Анна
2022-02ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ «DE CANTER», м. КИЇВЦикура, Анастасія
2022-02Соціально-психологічні методи управління туристичним підприємствомМіщенко, Єлизавета