00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Recent submissions
Зараз показуються 41-60 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
СИСТЕМА SMM-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Шевчук, Анна
(
2023-06
)
МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Шеденко, Вікторія
(
2023-06
)
Розвиток мережі суб'єктів ресторанного бізнесу на умовах франчайзингу
Узька, Аліна
(
2023-06
)
СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Цимбалюк, Костянтин
(
2023-06
)
ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Теклюк, Єлизавета
(
2023-06
)
Управління розвитком персоналу суб'єкта готельного бізнесу
Теркун, Катерина
(
2023-06
)
СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ «HYATT REGENCY KYIV», М. КИЇВ
Слободянік, Анастасія
(
2023-06
)
СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Семецько, Олександри
(
2023-06
)
СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Серьогіна, Аліна
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ СЕРВІСНИХ СЛУЖБ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Пилипенко, Богдан
(
2023-06
)
Розвиток лідерства в колективі суб'єкта ресторанного бізнесу
Полевик, Валентина
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ НАБОРУ ТА ВІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Петруненко, Анастасія
(
2023-06
)
Управління службою доставки суб’єкта ресторанного бізнесу
Охотніков, Максим
(
2023-06
)
Управління корпоративною культурою суб'єкта ресторанного бізнесу «HOLY BURGER»
Онищук, Олександра
(
2023-06
)
Методи управління персоналом суб'єкта ресторанного бізнесу
Мякушко, Анастасія
(
2023-06
)
Системи мотивації персоналу суб'єкта ресторанного бізнесу
Мєєрзон, Марк
(
2023-06
)
ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Мельник, Валерії
(
2023-06
)
ТАЙМ МЕНЕДЖМЕНТ КЕРІВНИКІВ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Матвійчук, Богдани
(
2023-06
)
Управління факторами внутрішнього середовища суб'єкта ресторанного бізнесу
Масло, Вадим
(
2023-06
)
Методи формування ефективної команди суб'єкта ресторанного бізнесу
Кореневич, Володимир
(
2023-06
)
Зараз показуються 41-60 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися