DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу: Recent submissions
Now showing items 81-100 of 850
Previous Page
Next Page
СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Старовойт, Богдан
(
2023-06
)
СИСТЕМА КОНФЛІКТ-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Сергенчук, Еліна
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ НАБОРУ ТА ВІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ В СУБ'ЄКТІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ТОВ " ДОМІНОС ПІЦЦА ЮКРЕЙН"
Піх, Максим
(
2023-06
)
Диверсифікація послуг для сегментів VIP-споживачв готельного комплексу "Турист" м.Київ
Петренко, Олена
(
2023-06
)
РОЗВИТОК МЕРЕЖІ СУБ'ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА УМОВАХ ФРАНЧАЙЗИНГУ
Невмержицька, Юлія
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ КОНФЛІКТАМИ В КОЛЕКТИВІ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Марченко, Дар'я
(
2023-06
)
СИСТЕМА ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Мартиненко, Вікторія
(
2023-06
)
РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Комар, Олександр
(
2023-06
)
ХАРАКТЕРИСТИКА МЕТОДІВ ПОЛОЛАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРЯННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТУ ГОТЕЛЬНО/ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Друзь, Данило
(
2023-06
)
Управління комунікаціями в ресторані "Аляска" м Київ
Доля, Дар'я
(
2023-06
)
МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ КОМАНДИ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ТОВ"ЗЕ БУРГЕР"
Дзамукашвілі, Георгій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Джус, Ірина
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ АНТИКРИЗОВИМИ ЗАХОДАМИ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Герман, Аліна
(
2023-06
)
ТАЙМ МЕНЕДЖМЕНТ КЕРІВНИКА СУБ'ЄКТУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Чміленко, Анна
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Вербіцька, Катерина
(
2023-06
)
Соціальнл-психологічні управління персоналом суб'єкта ресторанного бізнесу
Божко, Альона
(
2023-06
)
МЕТОДИ РОЗВИТКУ ЛІДЕРСТВА ЯКОСТЕЙ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Білецький, Дмитро
(
2023-06
)
ХЕДХАТІНГ В СИСТЕМІ ВІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ ДЛЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Гріпас, Богдан
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ СЛУЖБОЮ ДОСТАВКИ СУБ'ЄКТУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Білозерцева, Софія
(
2023-06
)
РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Бахтар, Вікторія
(
2023-06
)
Now showing items 81-100 of 850
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register