00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу: Recent submissions
Зараз показуються 361-380 з 850
Попередня сторінка
Наступна сторінка
СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЕМ ГРАНД СПОРТ, М. БРОВАРИ
Лях, Анна
(
2020-12
)
МАРКЕТИНГ ВЗАЄМОВІДНОСИН В ЗАМІСЬКОМУ КОМПЛЕКСІ «SELFISH CLUB», С. КИЙЛІВ, КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Лобас, Аліна
(
2020-12
)
Управління професійним розвитком персоналу готелю «Бонтіак», м. Київ
Лисенко, Ангеліна
(
2020-12
)
Система оцінювання фахових компетентностей персоналу готельного комплексу «Русь», м. Київ
Лещинська, Олександра
(
2020-12
)
Цифровий маркетинг готелю «Опера», у м. Київ
Левчук, Аліна
(
2020-12
)
ННОВАЦІЙНА СТРАТЕГІЯ РЕСТОРАНУ «ГОСТИННИЙ ДВІР «ВЕТ», м.Хмельницький
Курнаєва, Анна
(
2020-12
)
Управління якістю послуг ресторану «TO BE» м. Київ
Куліш, Анни
(
2020-12
)
Система мотивації праці персоналу готелю «Україна», м. Київ
Крепишова, Анна
(
2020-12
)
Управління операційною діяльністю готельного комплексу «Київ», м. Київ
Кошева, Анастасія
(
2020-12
)
КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ГОТЕЛЮ «ЗОЛОТЕ РУНО» М.БОРИСПІЛЬ
Коноваленко, Тетяна
(
2020-12
)
МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ ЗАМІСЬКОГО КЛУБУ «SELFISH CLUB» (С. КИЙЛІВ, КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ)
Коваленко, Ніна
(
2020-12
)
ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЕМ «КОРОНА», СЕЛО ЧУБИНСЬКЕ, БОРИСПІЛЬСЬКИЙ РАЙОН, КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Дукмас, Альона
(
2020-12
)
Управління професійною компетентністю персоналу ресторану «Grillitza», м. Київ
Карпова, Ольга
(
2020-12
)
Хедхантинг персоналу готелю Хрещатик м. Київ
Карапетян, Ерміне
(
2020-12
)
СТРАТЕГІЯ ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТУ ГОТЕЛЮ «ХРЕЩАТИК», М. КИЇВ
Казак, Павло
(
2020-12
)
REVENUE МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЮ «ОПЕРА», М. КИЇВ.
Загребельна, Вікторія
(
2020-12
)
УПРАВЛІННЯ ПРОДУКТОВИМ ПОРТФЕЛЕМ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «CARETTA CARETTA PENSION», С. ЧИРАЛИ, РАЙОН КЕМЕР, ПРОВІНЦІЯ АНТАЛІЯ, ТУРЕЧЧИНА
Джесур, Катерина
(
2020-12
)
ІНТЕГРОВАНІ МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ РЕСТОРАНУ «PICNIC» М. КИЇВ
Данкевич, Ірина
(
2020-12
)
СТРАТЕГІЯ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ ПОСЛУГ КАВ’ЯРНІ «ЛЬВІВСЬКА МАЙСТЕРНЯ ШОКОЛАДУ», М. КИЇВ
Гуменюк, Олександра
(
2020-12
)
СТРАТЕІЯ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ ЧЕРНОМОРКА», М. КИЇВ
Гоголь, Каріна
(
2020-12
)
Зараз показуються 361-380 з 850
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися