00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу: Recent submissions
Зараз показуються 81-100 з 850
Попередня сторінка
Наступна сторінка
СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Старовойт, Богдан
(
2023-06
)
СИСТЕМА КОНФЛІКТ-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Сергенчук, Еліна
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ НАБОРУ ТА ВІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ В СУБ'ЄКТІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ТОВ " ДОМІНОС ПІЦЦА ЮКРЕЙН"
Піх, Максим
(
2023-06
)
Диверсифікація послуг для сегментів VIP-споживачв готельного комплексу "Турист" м.Київ
Петренко, Олена
(
2023-06
)
РОЗВИТОК МЕРЕЖІ СУБ'ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА УМОВАХ ФРАНЧАЙЗИНГУ
Невмержицька, Юлія
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ КОНФЛІКТАМИ В КОЛЕКТИВІ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Марченко, Дар'я
(
2023-06
)
СИСТЕМА ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Мартиненко, Вікторія
(
2023-06
)
РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Комар, Олександр
(
2023-06
)
ХАРАКТЕРИСТИКА МЕТОДІВ ПОЛОЛАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРЯННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТУ ГОТЕЛЬНО/ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Друзь, Данило
(
2023-06
)
Управління комунікаціями в ресторані "Аляска" м Київ
Доля, Дар'я
(
2023-06
)
МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ КОМАНДИ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ТОВ"ЗЕ БУРГЕР"
Дзамукашвілі, Георгій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Джус, Ірина
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ АНТИКРИЗОВИМИ ЗАХОДАМИ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Герман, Аліна
(
2023-06
)
ТАЙМ МЕНЕДЖМЕНТ КЕРІВНИКА СУБ'ЄКТУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Чміленко, Анна
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Вербіцька, Катерина
(
2023-06
)
Соціальнл-психологічні управління персоналом суб'єкта ресторанного бізнесу
Божко, Альона
(
2023-06
)
МЕТОДИ РОЗВИТКУ ЛІДЕРСТВА ЯКОСТЕЙ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Білецький, Дмитро
(
2023-06
)
ХЕДХАТІНГ В СИСТЕМІ ВІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ ДЛЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Гріпас, Богдан
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ СЛУЖБОЮ ДОСТАВКИ СУБ'ЄКТУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Білозерцева, Софія
(
2023-06
)
РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Бахтар, Вікторія
(
2023-06
)
Зараз показуються 81-100 з 850
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися