00 DSpace/Manakin Repository
073 Менеджмент
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
→
073 Менеджмент
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
073 Менеджмент
Перегляд по
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Пошук по цій колекції:
Останні додані
УПРАВЛІННЯ ПРОДАЖАМИ РЕСТОРАННОЇ МЕРЕЖІ
Шкалаберди, Христини
(
2023-06
)
Система івент-менеджменту суб'єкта готельного бізнесу
Шульга, Валерії
(
2023-06
)
МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Чорна, Олександра
(
2023-06
)
МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Шевель, Аліна
(
2023-06
)
РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Цюпера, Іван
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ СУБ'ЄКТА ПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Хасанов, Тімерлан
(
2023-06
)
Операційний менеджмент суб’єкта ресторанного бізнесу
Чечель, Юрій
(
2023-06
)
ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ СУБ'ЄКТА ГОТТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Ференець, Віта
(
2023-06
)
СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В КОЛЕКТИВІ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Турко, Павло
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ АНТИКРИЗОВИМ ЗАХОДАМИ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Товкач, Аліса
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ КОНФЛІКТАМИ В КОЛЕКТИВІ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Тітової, Олександри
(
2023-06
)
Стратегія управління персоналом суб’єкта ресторанного бізнесу
Савчук, Вероніка
(
2023-06
)
Система професійного навчання персоналу суб'єкта готельного бізнесу
Субота, Ангеліна
(
2023-06
)
РОЗВИТОК МЕРЕЖІ СУБ'ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА УМОВАХ ФРАНЧАЙЗИНГУ
Невмержицька, Юлія
(
2023-06
)
РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Обертас, Максим
(
2023-06
)
Система SMM-менеджменту суб‘єкта готельного бізнесу
Поха, Анна
(
2023-06
)
Методи управління персоналом суб’єкта ресторанного бізнесу
Сірик, Катерина
(
2023-06
)
Управління конфліктами в колективі суб'єкта ресторанного бізнесу
Прімова, Антоніна
(
2023-06
)
МЕТОДИ ПОДОЛАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Пеліхова, Ірина
(
2023-06
)
СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Мазальцев, Максим
(
2023-06
)
View more
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися
Discover
Автор
Комар, Олександр (2)
Невмержицька, Юлія (2)
Cтінська, Валентина (1)
Oвчaрeнкo, Eлла (1)
Абу-Хадід, Сюзанни (1)
Александровa, Анастасія (1)
Альохіна, Дениса (1)
Андрійченко, Анастасія (1)
Антонова, Марія (1)
Антонюк, Антон (1)
... View More
Date Issued
2019 (142)
2023 (141)
2018 (99)
2020 (74)
2021 (50)
2022 (14)
Has File(s)
Yes (520)
RSS Feeds
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom