00 DSpace/Manakin Repository
Проєкт кафе-сироварні «Brie» на 60 місць у м. Дніпро із впровадженням крафтових технологій сичужних сирів
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проєкт кафе-сироварні «Brie» на 60 місць у м. Дніпро із впровадженням крафтових технологій сичужних сирів
Аштаменко, Марія
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6294
Дата:
2021-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Аштаменко-2-65_me ...
Розмір:
4.141Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Крафтові технології
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися