00 DSpace/Manakin Repository
ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МЕТОДИКА КОНТРОЛЮ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ТА ФОНДУ ОПЛАТИ ПРАЦІ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет інформаційних технологій
→
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
→
071 Облік і оподаткування
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МЕТОДИКА КОНТРОЛЮ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ТА ФОНДУ ОПЛАТИ ПРАЦІ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Малиш, Наталія
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6602
Дата:
2021-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Малиш 2021.pdf
Розмір:
3.100Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
071 Облік і оподаткування
Фінансовий контроль
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися