00 DSpace/Manakin Repository
Формування організаційної культури субєкта ресторанного бізнесу
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
→
241 Готельно-ресторанна справа
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Формування організаційної культури субєкта ресторанного бізнесу
Слеб, Діана
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7929
Дата:
2023-02
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Слеб Діана Петрів ...
Розмір:
7.871Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
241 Готельно-ресторанна справа
Готельна і ресторанна справа
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися