00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace at State University of Trade and Economics: Recent submissions
Зараз показуються 201-220 з 8900
Попередня сторінка
Наступна сторінка
ХАРАКТЕРИСТИКА МЕТОДІВ ПОЛОЛАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРЯННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТУ ГОТЕЛЬНО/ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Друзь, Данило
(
2023-06
)
Управління комунікаціями в ресторані "Аляска" м Київ
Доля, Дар'я
(
2023-06
)
МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ КОМАНДИ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ТОВ"ЗЕ БУРГЕР"
Дзамукашвілі, Георгій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Джус, Ірина
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ АНТИКРИЗОВИМИ ЗАХОДАМИ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Герман, Аліна
(
2023-06
)
ТАЙМ МЕНЕДЖМЕНТ КЕРІВНИКА СУБ'ЄКТУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Чміленко, Анна
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Вербіцька, Катерина
(
2023-06
)
Соціальнл-психологічні управління персоналом суб'єкта ресторанного бізнесу
Божко, Альона
(
2023-06
)
МЕТОДИ РОЗВИТКУ ЛІДЕРСТВА ЯКОСТЕЙ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Білецький, Дмитро
(
2023-06
)
ХЕДХАТІНГ В СИСТЕМІ ВІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ ДЛЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Гріпас, Богдан
(
2023-06
)
УПРАВЛІННЯ СЛУЖБОЮ ДОСТАВКИ СУБ'ЄКТУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Білозерцева, Софія
(
2023-06
)
РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Бахтар, Вікторія
(
2023-06
)
СИСТЕМА ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (НА ПРИКЛАДІ КАФЕ-БАРУ "ДОМІНО " М. КОСТОПОЛЬ)
Антонюк, Антон
(
2023-06
)
Розроблення івент-туру територією Закарпатської області та організація його ефективної реалізації на ринку країн ЄС
Криворучко, Анастасія
(
2023-06
)
Розроблення пізнавального туру територією Рівенської області та організація його реалізації на міжнародному ринку
Швайківська, Віка
(
2023-06
)
Розроблення пізнавального туру територією Сумської області та організація його ефективної реалізації ринку країн ЄС
Захарчук, Анна
(
2023-06
)
Розроблення військово-патріотичного туру територією Дніпропетровської області та організація його реалізації на міжнародному ринку
Шило, Андрій
(
2023-06
)
Розроблення гастрономічного туру територією регіонів Аквітанія та Південь-Піренеї(Франція) та організація його реалізації на ринку України
Зарицька, Вікторія
(
2023-06
)
Розроблення екологічного туру територією Швейцарії та організація його ефективної реалізації на ринку України
Доломанська, Анна
(
2023-06
)
Розроблення продукту активного туризму територією Чернігівської області та організація його реалізації на ринку країн ЄС
Грибова, Вікторія
(
2023-06
)
Зараз показуються 201-220 з 8900
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися