Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/3237
Назва: Проект ресторану органічної продукції на 60 місць на масиві Позняки м.Києва
Автори: Давиденкова, Олена
Дата публікації: гру-2019
Опис: ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/3237
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Давиденкова О..pdf11,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.