Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 215
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ НАПОЇВ НА ОСНОВІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МІСЬКОМУ КАФЕ НА 40 МІСЦЬ | Яценюк, Вікторія |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ КАЛОРІЙНІСТЮ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ КАФЕ НА 40 МІСЦЬ | Яценко, Юрій |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З ПІННОЮ СТРУКТУРОЮ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 60 МІСЦЬ | Шевчук, Максим |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М'ЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНІК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М'ЯСНОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ | Чернецький, Семен |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКУ ПСИЛІУМУ КАФЕ ФОРМАТУ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ НА 50 МІСЦЬ | Франц, Артем |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ ХОЛОДНИХ НАПОЇВ НА ОСНОВІ ЧАЮ У КАВ'ЯРНІ НА 35 МІСЦЬ | Федоренко, Владислав |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ ПАСТИ З РІЗНИХ ВИДІВ БОРОШНА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇЇ ВИРОБНИЦТВА В ІТАЛІЙСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ | Устименко, Максим |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ЗПЕРНАТОЇ ДИЧИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ | Тимошенко, Андрій |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ | Сколенко, Юлія |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ ЧІЗКЕЙКІВ З РІЗНИМИ ВИДАМИ М’ЯКОГО СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У АМЕРИКАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ | Солончук, Анна |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ РІЗНИХ ВИДІВ ПАСТИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ | Скрипниченко, Григорій |
| 2023-06 | ТEХНOЛOГIЯ СТPAВ З ЯЛOВИЧИНИ З ВИКOPИСТAННЯ СУЧAСНИХ СПOСOБIВ МAPИНУВAННЯ ТA OPГAНIЗAЦIЯ ЇХ ВИPOБНИЦТВA В М‘ЯСНOМУ PEСТOPAНI НA 50 МIСЦЬ | Сердюк, Єлизавета |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ БАРІ НА 50 МІСЦЬ | Савінова, Діана |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ НА ОСНОВІ ВЕРШКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 30 МІСЦЬ | Романенко, Ольга |
| 2023-06 | Технологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місць | Рачковський, Олександр |
| 2023-06 | Технологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місць | Процик, Ольга |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИРОДНИХ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ | Островська, Марина |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЇ ЗАКУСОК З ГІДРОБІОНТАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ АЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ | Овчаренко, Олександр |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЦУКРОЗАМІННИКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОМУ НА 50 МІСЦЬ | Мурзенко, Єлизавета |
| 2023-06 | ТЕХНОЛОГІЯ ТАКОС З РІЗНИМИ НАЧИНКАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МЕКСИКАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ | Миколаєнко, Дмитро |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 215