Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/3238
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвсєєва, Анна-
dc.date.accessioned2020-06-19T10:35:27Z-
dc.date.available2020-06-19T10:35:27Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/3238-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТuk_UA
dc.titleПроект етно-ресторану кавказької кухні на 90 місць у м.Харківuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Давиденкова О..pdf11,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.