073 Менеджмент Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 520
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021-12Система івент-менеджменту ресторану «Хінкальня» м. Київ.»Горбенко, Катерина
2021-12Маркетингова стратегія готельного комплексу «Чудодієво», Житомирська обл.Головень, Дарія
2021-12Ревеню менеджмент готелю «Hilton Kyiv», м. Київ.Василенко, Олена
2021-12Система HR – менеджменту ресторану «Mushlya» м. КиївБондар, Анжеліка
2021-12Система мотивації праці персоналу готелю «Іbis Kiev City», м. КиївБухвак, Євгеній
2021-12Стратегія конкурентоспроможності ресторану «Хінкальня GOGI», м. КиївБерезовська, Олександра
2021-12СИСТЕМА SMM-МЕНЕДЖМЕНТУ ГОТЕЛЮ «ХРЕЩАТИК» В М. КИЇВБазиленко, Максим
2021-12Цифровий маркетинг ДП «Готельний Комплекс «Національний» м. КиївАндрійченко, Анастасія
2021-12ПРОДУКТОВА ПОЛІТИКА СТУДЕНТСЬКОЇ ЇДАЛЬНІ КНТЕУ, М. КИЇВЯцковець, Ігор
2021-12Управління продажами ресторану«Італіст» м. КиївПасічко, Захар
2021-12Організаційна поведінка персоналу ресторану «»Італійська редакція»Dellini», м. КиївНещадіна, Дар’я
2021-12ОПЕРАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЮ «СІТІ ПАРК ГОТЕЛЬ», М. КИЇВЛітош, Вікторія
2021-12ЦИФРОВИЙ МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЮ «RAMADA ENCORE KIEV», М. КИЇВЛех, Ігор
2021-12Управління кар'єрою персоналу ресторану «Sin», м. КиївКузюра, Єлизавета
2021-12ТЕХНОЛОГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ МЕРЕЖІ РЕСТОРАНІВ «SALAD», М. ЖИТОМИРКругляк, Ірина
2021-12Цифровий менеджмент ресторану «SPEZZO», м. КиївКорж, Ярослав
2021-12CТPAТEГIЯ КOНКУPEНТOCПPOМOЖНOCТI РЕСТОРАНУ «ПРАГА», м. КИЇВІванчук, Валерій
2021-12Система професійного навчання персоналу кейтерінгової компанії ТОВ «ФІГАРО-КЕЙТЕРІНГ», м. КиївЗасіменко, Сергій
2021-12МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ КАФЕ «ДРУЗІ», М. КИЇВДубовікова, Дар’я
2021-12РЕПУТАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЮ «RAMADA ENCORE KIEV», м. КИЇВГійкіяанаге, Владислав
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 520