073 Менеджмент Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 520
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021-12СТРАТЕГІЯ HR-МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТРАНУ «ІКІГАЙ», М.КИЇВГелетей, Назар
2021-12Система HR-менеджменту ресторану «Гегуті», м. КиївВерховод, Владислав
2021-12СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ РЕСТОРАНУ «ЧОРНОМОРКА», М. КИЇВБондар, Яна
2021-12Система SMM-менеджменту ресторану «The Dym», м. КиївБойчас, Катерина
2021-12HR технології готелю«Fairmont Grand hotel» м. КиївБойко, Іван
2020-12Диверсифікація діяльності готельно-ресторанного комплексу «Золотий Лев» м. Бориспіль, Київської областіШумило, Надія
2020-12Управління розвитком персоналу готелю «Президент», м. КиївХмелєвська, Анастасія
2020-12КЛІЄНТОРІЄНТОВАНЕ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНУ «САЛОН КАНАПА, М. КИЇВТроцька, Анастасія
2020-12УПРАВЛІННЯ БІЗНЕС ПРОЦЕСАМИ ГОТЕЛЮ «ГОСТИННІСТЬ», М. КИЇВСтупак, Ольга
2020-12ЦИФРОВИЙ МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЮ «ФЕОФАНІЯ», М. КИЇВCтінська, Валентина
2020-12Менеджмент якості послуг готелю «Україна», м. ЛуцькСеменюк, Олександра
2020-12Комплекс маркетингу ресторану «Весна», м. Городок, Хмельницька областьРибак, Ольга
2020-12Маркетингова стратегія ресторану «Остання Барикада», м. КиївПогорельчук, Анна
2020-12СЕРВІСНА СТРАТЕГІЯ КАВ'ЯРНІ "KARLOFF COFFEE", М. КИЇВОрлова, Марія
2020-12Мaркeтингoвий мeхaнiзм упрaвлiння кaфe-пiцeрiї «NEW YORK STREET PIZZA», ФOП «Мeльник В.I.», м. Кривий РiгOвчaрeнкo, Eлла
2020-12ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГ КАВ'ЯРНІ "KARLOFF COFFEE", М. КИЇВОрлова, Дар’ї
2020-12СТРАТЕГІЯ ІНТЕГРАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «ВАРЕНИЧНА КАТЮША» М.КИЇВНоздріна, Вікторія
2020-12Програми мотивації праці персоналу готельного комплексу «Русь», м. КиївМорозова, Анастасія
2020-12ІНТЕГРОВАНІ МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ ГОТЕЛЮ «ОБЕРІГ», М. КИЇВМожар, Юлія
2020-12СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «ЛОКАЛІСТ», м. КиївМальцева, Ольга
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 520