Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 341 до 360 з 520
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019-12 | Корпоративна репутація готелю «Hyatt Regency Kiev», м. Київ | Левицька, Ганна |
2019-12 | ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ УПРАВЛІННЯ КАФЕ «WOG CAFE», М. КИЇВ | Кузнєцова, Ірина |
2019-12 | ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЮ «СІТІ ПАРК КИЇВ» М.КИЇВ | Курдіяк, Дар’я |
2019-12 | Продуктова політика ресторану «Avalon», м. Київ | Криворотько, Анжеліки |
2019-12 | БРЕНД – МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЮ «HYATT REGENCY KIEV», М. КИЇВ. | Коваленко, Вадим |
2019-12 | АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ В ГОТЕЛІ «ALFAVITO», М.КИЇВ | Коваленко, Ірина |
2019-12 | REVENUEМЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЮ «ОПЕРА», М.КИЇВ | Коростєва, Діана |
2019-12 | Стратегія розвитку«The Cake», м. Київ | Клименко, Ольга |
2019-12 | СТРАТЕГІЯ ПОЗИЦІЮВАННЯ РЕСТОРАНУ «TARANTINO GRILLSWINE BAR», М. КИЇВ | Клименко, Арсен |
2019-12 | СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ КАФЕ «ПАШТЕТ», М.КИЇВ | Хомчук, Аліна |
2019-12 | Збутова політика готелю «Radisson Blu», м. Київ | Харченко, Катерина |
2019-12 | СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЮ «ДНІПРО», М. КИЇВ | Хахули, Тетяни |
2019-12 | СRM-СТРАТЕГІЯ ГОТЕЛЮ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «ПРЕМ’ЄР », М. ШОСТКА, СУМСЬКА ОБЛ. | Касюк, Анна |
2019-12 | КОМУНІКАТИВНА СТРАТЕГІЯ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «ВЕРХОВИНА», М. КИЇВ | Карпенко, Анастасія |
2019-12 | ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «SOBI CLUB», С. ХОТЯНІВКА, ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОН, КИЇВСЬКА ОБЛ. | Калініна, Катерина |
2019-12 | МАРКЕТИНГОВІ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ КЕЙТЕРИНГОВОЮ КОМПАНІЄЮ «ФІГАРО-КЕЙТЕРИНГ», М. КИЇВ | Калініченко, Анна |
2019-12 | ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ ПОСЛУГ РЕСТОРАНУ «THE KITCHEN» М. КИЇВ | Калашник, Ірина |
2019-12 | СЕРВІСНІ ІННОВАЦІЇ ГАСТРО-БАРУ «СЬОГОДНІ МОЖНА», М. КИЇВ | Калайда, Дарина |
2019-12 | Комплекс маркетингу кафе "Борщ- кафе" м.Ірпінь, Київська обл. | Івашкін, Володимир |
2019-12 | ІНТЕГРАЦІЙНА ВЗАЄМОДІЯ РЕСТОРАНУ «TAYGER PIZZA BAR», М. КИЇВ | Іванченко, Тетяна |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 341 до 360 з 520