073 Менеджмент Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 380 of 520
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-12СИСТЕМА ЛОГІСТИЧНОГО УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ «ЄВРОСМАК», М. КИЇВГусєва, Аліна
2019-12CRM-СТРAТЕГIЯ ГОТЕЛЮ «RAMADA ENCORE KIEV», М. КИЇВГусaк, Aлiни
2019-12Стратегія розвитку ресторану «Street Hub «Круасан», м. КиївГоріг, Анастасія
2019-12РОЗВИТОК ФРАНЧАЙЗИНГОВОЇ СИСТЕМИ БАРУ «TARANTINO GRILLSWINE BAR», М. КИЇВГорбов, Денис
2019-12CТРAТЕГІЯ РОЗВИТКУ РЕCТОРAНУ «ЛЕЛЕКA», М. КИЇВГорбенко, Вікторія
2019-12СЕРВІСНІ ІННОВАЦІЇ КЕЙТЕРИНГОВОЇ КОМПАНІЇ «FIGARO-CATЕRING», М. КИЇВГорбань, Олександри
2019-12МЕНЕДЖМЕНТ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «ХРЕЩАТИК», М. КИЇВГоловченко, Інна
2019-12ЗБУТОВА ПОЛІТИКА ГОТЕЛЮ «ХРЕЩАТИК» М. КИЄВАГолота, Ольга
2019-12Проект готелю 3* на 120 місць у м. КиєвіГірич, Маргарита
2019-12СТРАТЕГІЯ РОЗАИТКУ РЕСТОРАНУ «HEINEKEN», М. КИЇВГаврилко, Інна
2019-12ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «HILTON KYIV» , М. КИЇВГаврилюк, Сергій
2019-12Економічна стратегія готелю «Благорост», м. КиївХарченко, Інна
2019-12СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ «МАНГАЛ», М. КИЇВЧабан, Дарія
2019-12ПРОДУКТОВІ СТРАТЕГІЇ КАФЕ-БАРУ «PEOPLE», М. ХАРКІВГрідіна, Марина
2019-12Revenue менеджмент готельного комплексу «КиївТичини, Катерини
2019-12УПРАВЛІННЯ ПРИБУТКОМ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «ТУРИСТ», М. КИЇВФілоненко, Ольга
2019-12IНТЕГРАЦIЙНА ВЗАЄМOДIЯ РЕСТOРАНУ «ВOДOЛЕЙ», М. КИЇВФердман, Алiна
2019-12IНТЕГРOВАНI МАРКЕТИНГOВI КOМУНIКАЦIЇ ГOТЕЛЮ «11 MIRRORS DESIGN HOTEL», М. КИЇВФедoрченкo, Марія
2019-12УПРАВЛІНСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРСОНАЛІЗАЦІЇ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «RADISSON BLU» М. КИЇВДзюба, Мар’яна
2019-12УПРАВЛІННЯ ДИCТРИБУЦІЄЮ ПОСЛУГ КАФЕ «МАРІО», М.КИЇВДученко, Володимир
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 361 to 380 of 520