Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 361 до 380 з 520
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019-12 | СИСТЕМА ЛОГІСТИЧНОГО УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ «ЄВРОСМАК», М. КИЇВ | Гусєва, Аліна |
2019-12 | CRM-СТРAТЕГIЯ ГОТЕЛЮ «RAMADA ENCORE KIEV», М. КИЇВ | Гусaк, Aлiни |
2019-12 | Стратегія розвитку ресторану «Street Hub «Круасан», м. Київ | Горіг, Анастасія |
2019-12 | РОЗВИТОК ФРАНЧАЙЗИНГОВОЇ СИСТЕМИ БАРУ «TARANTINO GRILLSWINE BAR», М. КИЇВ | Горбов, Денис |
2019-12 | CТРAТЕГІЯ РОЗВИТКУ РЕCТОРAНУ «ЛЕЛЕКA», М. КИЇВ | Горбенко, Вікторія |
2019-12 | СЕРВІСНІ ІННОВАЦІЇ КЕЙТЕРИНГОВОЇ КОМПАНІЇ «FIGARO-CATЕRING», М. КИЇВ | Горбань, Олександри |
2019-12 | МЕНЕДЖМЕНТ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «ХРЕЩАТИК», М. КИЇВ | Головченко, Інна |
2019-12 | ЗБУТОВА ПОЛІТИКА ГОТЕЛЮ «ХРЕЩАТИК» М. КИЄВА | Голота, Ольга |
2019-12 | Проект готелю 3* на 120 місць у м. Києві | Гірич, Маргарита |
2019-12 | СТРАТЕГІЯ РОЗАИТКУ РЕСТОРАНУ «HEINEKEN», М. КИЇВ | Гаврилко, Інна |
2019-12 | ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «HILTON KYIV» , М. КИЇВ | Гаврилюк, Сергій |
2019-12 | Економічна стратегія готелю «Благорост», м. Київ | Харченко, Інна |
2019-12 | СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ «МАНГАЛ», М. КИЇВ | Чабан, Дарія |
2019-12 | ПРОДУКТОВІ СТРАТЕГІЇ КАФЕ-БАРУ «PEOPLE», М. ХАРКІВ | Грідіна, Марина |
2019-12 | Revenue менеджмент готельного комплексу «Київ | Тичини, Катерини |
2019-12 | УПРАВЛІННЯ ПРИБУТКОМ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «ТУРИСТ», М. КИЇВ | Філоненко, Ольга |
2019-12 | IНТЕГРАЦIЙНА ВЗАЄМOДIЯ РЕСТOРАНУ «ВOДOЛЕЙ», М. КИЇВ | Фердман, Алiна |
2019-12 | IНТЕГРOВАНI МАРКЕТИНГOВI КOМУНIКАЦIЇ ГOТЕЛЮ «11 MIRRORS DESIGN HOTEL», М. КИЇВ | Федoрченкo, Марія |
2019-12 | УПРАВЛІНСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРСОНАЛІЗАЦІЇ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «RADISSON BLU» М. КИЇВ | Дзюба, Мар’яна |
2019-12 | УПРАВЛІННЯ ДИCТРИБУЦІЄЮ ПОСЛУГ КАФЕ «МАРІО», М.КИЇВ | Дученко, Володимир |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 361 до 380 з 520