073 Менеджмент Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 361 до 380 з 520
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019-12СИСТЕМА ЛОГІСТИЧНОГО УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ «ЄВРОСМАК», М. КИЇВГусєва, Аліна
2019-12CRM-СТРAТЕГIЯ ГОТЕЛЮ «RAMADA ENCORE KIEV», М. КИЇВГусaк, Aлiни
2019-12Стратегія розвитку ресторану «Street Hub «Круасан», м. КиївГоріг, Анастасія
2019-12РОЗВИТОК ФРАНЧАЙЗИНГОВОЇ СИСТЕМИ БАРУ «TARANTINO GRILLSWINE BAR», М. КИЇВГорбов, Денис
2019-12CТРAТЕГІЯ РОЗВИТКУ РЕCТОРAНУ «ЛЕЛЕКA», М. КИЇВГорбенко, Вікторія
2019-12СЕРВІСНІ ІННОВАЦІЇ КЕЙТЕРИНГОВОЇ КОМПАНІЇ «FIGARO-CATЕRING», М. КИЇВГорбань, Олександри
2019-12МЕНЕДЖМЕНТ ЯКОСТІ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «ХРЕЩАТИК», М. КИЇВГоловченко, Інна
2019-12ЗБУТОВА ПОЛІТИКА ГОТЕЛЮ «ХРЕЩАТИК» М. КИЄВАГолота, Ольга
2019-12Проект готелю 3* на 120 місць у м. КиєвіГірич, Маргарита
2019-12СТРАТЕГІЯ РОЗАИТКУ РЕСТОРАНУ «HEINEKEN», М. КИЇВГаврилко, Інна
2019-12ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «HILTON KYIV» , М. КИЇВГаврилюк, Сергій
2019-12Економічна стратегія готелю «Благорост», м. КиївХарченко, Інна
2019-12СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ «МАНГАЛ», М. КИЇВЧабан, Дарія
2019-12ПРОДУКТОВІ СТРАТЕГІЇ КАФЕ-БАРУ «PEOPLE», М. ХАРКІВГрідіна, Марина
2019-12Revenue менеджмент готельного комплексу «КиївТичини, Катерини
2019-12УПРАВЛІННЯ ПРИБУТКОМ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «ТУРИСТ», М. КИЇВФілоненко, Ольга
2019-12IНТЕГРАЦIЙНА ВЗАЄМOДIЯ РЕСТOРАНУ «ВOДOЛЕЙ», М. КИЇВФердман, Алiна
2019-12IНТЕГРOВАНI МАРКЕТИНГOВI КOМУНIКАЦIЇ ГOТЕЛЮ «11 MIRRORS DESIGN HOTEL», М. КИЇВФедoрченкo, Марія
2019-12УПРАВЛІНСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРСОНАЛІЗАЦІЇ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «RADISSON BLU» М. КИЇВДзюба, Мар’яна
2019-12УПРАВЛІННЯ ДИCТРИБУЦІЄЮ ПОСЛУГ КАФЕ «МАРІО», М.КИЇВДученко, Володимир
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 361 до 380 з 520