073 Менеджмент Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 520
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-06СИСТЕМА SMM-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУШевчук, Анна
2023-06МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУШеденко, Вікторія
2023-06Розвиток мережі суб'єктів ресторанного бізнесу на умовах франчайзингуУзька, Аліна
2023-06СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУЦимбалюк, Костянтин
2023-06ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУТеклюк, Єлизавета
2023-06Управління розвитком персоналу суб'єкта готельного бізнесуТеркун, Катерина
2023-06СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ «HYATT REGENCY KYIV», М. КИЇВСлободянік, Анастасія
2023-06СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУСемецько, Олександри
2023-06СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУСерьогіна, Аліна
2023-06ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ СЕРВІСНИХ СЛУЖБ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУПилипенко, Богдан
2023-06Розвиток лідерства в колективі суб'єкта ресторанного бізнесуПолевик, Валентина
2023-06ТЕХНОЛОГІЇ НАБОРУ ТА ВІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУПетруненко, Анастасія
2023-06Управління службою доставки суб’єкта ресторанного бізнесуОхотніков, Максим
2023-06Управління корпоративною культурою суб'єкта ресторанного бізнесу «HOLY BURGER»Онищук, Олександра
2023-06Методи управління персоналом суб'єкта ресторанного бізнесуМякушко, Анастасія
2023-06Системи мотивації персоналу суб'єкта ресторанного бізнесуМєєрзон, Марк
2023-06ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУМельник, Валерії
2023-06ТАЙМ МЕНЕДЖМЕНТ КЕРІВНИКІВ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУМатвійчук, Богдани
2023-06Управління факторами внутрішнього середовища суб'єкта ресторанного бізнесуМасло, Вадим
2023-06Методи формування ефективної команди суб'єкта ресторанного бізнесуКореневич, Володимир
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 520