Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 520
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023-06 | Управління організаційною поведінкою персоналу суб'єкта ресторанного бізнесу | Кравченко, Юлія |
2023-06 | УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | Книш, Дарина |
2023-06 | Методи подолання професійного вигорання персоналу суб'єкту ресторанного бізнесу | Карасюк, Марія |
2023-06 | Управління конфліктами в колективі суб'єкта готельного бізнесу | Драбович, Олександр |
2023-06 | СИСТЕМА МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Джавадли, Джавад |
2023-06 | РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ОСНОВІ "LIMA" | Дерев'янко, Станіслав |
2023-06 | ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Голуб, Наталія |
2023-06 | РОЗВИТОК МЕРЕЖІ СУБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ НА УМОВАХ ФРАНЧАЙЗИНГУ | Голенач, Анна |
2023-06 | Тайм менеджмент керівника суб'єкта готельного бізнесу | Глебова, Вікторія |
2023-06 | Управління розвитком персоналу суб'єкта готельного бізнесу | Гаврилов, Іван |
2023-06 | СИСТЕМА МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | Даценко, Анастасія |
2023-06 | СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Бойко, Максим |
2023-06 | HR технології готелю «Fairmont Grand hotel» м. Київ | Бойко, Наталія |
2023-06 | Система SMM менеджменту суб'єкта ресторанного бізнесу | Бова, Єгор |
2023-06 | МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «B&B ESPRESSO BAR», М. МУКАЧЕВО) | Білорус, Марія |
2023-06 | Управління кар'єрою персоналу мережі рестораніів "iI Molino" | Артьомова, Анна |
2023-06 | МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Шевчук, Денис |
2023-06 | КОМАНДНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | Шевченко, Яна |
2023-06 | СИСТЕМА SMM-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Удовиченко, Катерина |
2023-06 | DIGITAL-ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ СУБ'ЄКТОМ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Слободняк, Данило |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 520