Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 401 до 420 з 520
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019-12 | УПРАВЛІННЯ КОРПОРАТИВНОЮ РЕПУТАЦІЄЮ ГОТЕЛЮ “HYATT REGENCY“, М. КИЇВ | Рижаков, Євген |
2019-12 | Стратегія конкурентоспроможності ресторану «Кушавель», м. Київ | Римарчук, Оксани |
2019-12 | CТРАТЕГІЯ РOЗВИТКУ НАВЧАЛЬНO-ВИРOБНИЧOГO OБ’ЄДНАННЯ КНТЕУ | Правук, Юрій |
2019-12 | СИСТЕМА ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «РУСЬ», М. КИЇВ | Пахомов, Максим |
2019-12 | СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «ROCKFELLOW 210», М. КИЇВ | Назаренко, Олександр |
2019-12 | УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ «У ЛІСІ», М. КИЇВ | Міняйло, Дмитро |
2019-12 | ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГ РЕСТОРАНУ «LA PAELLА», М. КИЇВ | Лосіцький, Владислав |
2019-12 | СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЮ «ПРЕЗИДЕНТ ГОТЕЛЬ», М. КИЇВ | Лохманчук, Анастасія |
2019-12 | Продуктова політика підприємства ресторанного господарства «Сьогодні Можна» м. Київ | Кожем’яка, Олександр |
2019-12 | ЕКОНОМІЧНА СТРАТЕГІЯ РЕСТОРАНУ «SPEZZO», М. КИЇВ | Ковби, Яни |
2019-12 | СТРАТЕГІЧНИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «НАОМИ», М. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ | Костишина, Дениса |
2019-12 | СЕРВІСНІ ІННОВАЦІЇ ГОТЕЛЮ «HILTON KYIV» | Карпенко, Вадим |
2019-12 | СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «IBIS KIEV CITY CENTRE», М.КИЇВ | Геча, Павло |
2019-12 | МЕНЕДЖМЕНТ ЯКOСТI ПOСЛУГ ГOТЕЛЮ «INTERCONTINENTAL» М. КИЇВ | Дaвиденкo, Oксaна |
2019-12 | УПРАВЛІННЯ ПРОФЕСІЙНОЮ КОМПЕТЕНТНІСТЮ ПЕРСОНАЛУ КАЛЬЯН-БАРУ «ENDORPHINE», М.КИЇВ | Чехівський, Владислав |
2019-12 | Управління бізнес-процесами ресторану «Два гуся», м. Черкаси | Чабак, Руслани |
2019-12 | УПРАВЛІННЯ ПОВЕДІНКОЮ СПОЖИВАЧІВ ГОТЕЛЮ «IBIS KIEV CITY CENTER», М. КИЇВ | Бічігов, Олександр |
2019-12 | СТРАТЕГІЯ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ ПОСЛУГ КАФЕ «ГРАНД», М. ДУБНО | Беспалової, Катерини |
2019-12 | Кадрова політика ресторану «Розмарин», м. Київ | Балацький, Денис |
2019-12 | СТРАТЕГІЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ КАФЕ «ВІКТОРІЯ», М. БОРЗНА, ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | Архіпенко, Катерина |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 401 до 420 з 520