073 Менеджмент Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 381 to 400 of 520
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-12РОЗВИТОК КОРПОРАТИВНИХ ЦІННОСТЕЙ РЕСТОРАНУ «L’RAFA CAFÉ LOUNGE», М. КИЇВДрагальчук, Оксана
2019-12PR-ТЕХНОЛОГІЇ ГОТЕЛЮ «ХРЕЩАТИК», М. КИЇВДеряза, Олександр
2019-12PR- СТРАТЕГІЯ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «РУСЬ», М.КИЇВДaвиденкo, Катерина
2019-12УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «УКРАЇНА», КИЇВЧиркова, Валерія
2019-12УПРАВЛІННЯ ПРОДУКТОВИМ ПОРТФЕЛЕМ ПОСЛУГ КАФЕ «ESPRESSAMENTE ILLY», М. КИЇВЧумакова, Меланія
2019-12СИСТЕМА ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ КЕЙТЕРИНГОВОЇ КОМПАНІЇ «FIGARO-CATERING», М.КИЇВБумар, Ольга
2019-12Інтернет-маркетинг готельного комплексу «Турист», м. КиївБруєнко, Тетяна
2019-12ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГ ГАСТРОПАБУ «SOUS CAFE», М. КИЇВБоровик, Олени
2019-12СТРАТЕГІЧНИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «POMIDORO’S», М. БРОВАРИ, КИЇВСЬКА ОБЛ.Бєлов, Володимир
2019-12Внутрішній маркетинг кафе-бару «Афродита», м. КиївБакши, Марина
2019-12УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИ АКТИВАМИ ГОТЕЛЮ «ДНІПРО», М. КИЇВАртеменко, Юрій
2019-12СТРАТЕГІЧНИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «PIANO», М.КИЇВАнтонова, Марія
2019-12УПРАВЛІННЯ РЕСУРСНИМ ПОТЕНЦІАЛОМ РЕСТОРАНУ «ANGELS», М. КИЇВАлександровa, Анастасія
2019-12МОТИВАЦІЯ ПЕРСОНАЛУ РЕСТОРАНУ «ВІЛЛА ВІТА», С. ВІТА ПОШТОВА, КИЇВСЬКА ОБЛ.Абу-Хадід, Сюзанни
2019-12ІНФОРМАЦІЙНА ЛОГІСТИКА У НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОМУ ОБ'ЄДНАННІ КНТЕУ, М. КИЇВЗікій, Олександр
2019-12Диференціація послуг готелю «Hilton Kyiv» м. КиївЯрова, Євгенія
2019-12УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ПЕРСОНАЛУ СТУДЕНТСЬКОЇ ЇДАЛЬНІ КНТЕУ, М. КИЇВЯковенко, Дмитро
2019-12СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ "VODOGRAY", М. ЗАПОРІЖЖЯСирих, Олексій
2019-12ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАНУ «VERY WELL CAFE», М. КИЇВСтеценко, Анни
2019-12CRM-СТРАТЕГІЯ ГОТЕЛЮ «RIVIERA HOUSE», М. КИЇВШеремет, Діана
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 381 to 400 of 520