073 Менеджмент Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 381 до 400 з 520
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019-12РОЗВИТОК КОРПОРАТИВНИХ ЦІННОСТЕЙ РЕСТОРАНУ «L’RAFA CAFÉ LOUNGE», М. КИЇВДрагальчук, Оксана
2019-12PR-ТЕХНОЛОГІЇ ГОТЕЛЮ «ХРЕЩАТИК», М. КИЇВДеряза, Олександр
2019-12PR- СТРАТЕГІЯ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «РУСЬ», М.КИЇВДaвиденкo, Катерина
2019-12УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «УКРАЇНА», КИЇВЧиркова, Валерія
2019-12УПРАВЛІННЯ ПРОДУКТОВИМ ПОРТФЕЛЕМ ПОСЛУГ КАФЕ «ESPRESSAMENTE ILLY», М. КИЇВЧумакова, Меланія
2019-12СИСТЕМА ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ КЕЙТЕРИНГОВОЇ КОМПАНІЇ «FIGARO-CATERING», М.КИЇВБумар, Ольга
2019-12Інтернет-маркетинг готельного комплексу «Турист», м. КиївБруєнко, Тетяна
2019-12ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГ ГАСТРОПАБУ «SOUS CAFE», М. КИЇВБоровик, Олени
2019-12СТРАТЕГІЧНИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «POMIDORO’S», М. БРОВАРИ, КИЇВСЬКА ОБЛ.Бєлов, Володимир
2019-12Внутрішній маркетинг кафе-бару «Афродита», м. КиївБакши, Марина
2019-12УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИ АКТИВАМИ ГОТЕЛЮ «ДНІПРО», М. КИЇВАртеменко, Юрій
2019-12СТРАТЕГІЧНИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «PIANO», М.КИЇВАнтонова, Марія
2019-12УПРАВЛІННЯ РЕСУРСНИМ ПОТЕНЦІАЛОМ РЕСТОРАНУ «ANGELS», М. КИЇВАлександровa, Анастасія
2019-12МОТИВАЦІЯ ПЕРСОНАЛУ РЕСТОРАНУ «ВІЛЛА ВІТА», С. ВІТА ПОШТОВА, КИЇВСЬКА ОБЛ.Абу-Хадід, Сюзанни
2019-12ІНФОРМАЦІЙНА ЛОГІСТИКА У НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОМУ ОБ'ЄДНАННІ КНТЕУ, М. КИЇВЗікій, Олександр
2019-12Диференціація послуг готелю «Hilton Kyiv» м. КиївЯрова, Євгенія
2019-12УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ПЕРСОНАЛУ СТУДЕНТСЬКОЇ ЇДАЛЬНІ КНТЕУ, М. КИЇВЯковенко, Дмитро
2019-12СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ "VODOGRAY", М. ЗАПОРІЖЖЯСирих, Олексій
2019-12ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАНУ «VERY WELL CAFE», М. КИЇВСтеценко, Анни
2019-12CRM-СТРАТЕГІЯ ГОТЕЛЮ «RIVIERA HOUSE», М. КИЇВШеремет, Діана
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 381 до 400 з 520