073 Менеджмент Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 441 to 460 of 520
Issue DateTitleAuthor(s)
2018-12УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИАКТИВАМИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ«ТУРИСТ», М. КИЇВКУЗЬМЕНКО, Юлії
2018-12Управління професійною адаптацією персоналу готелю «Гостинність», м. КиївКрініциної, Анни
2018-12Корпоративна репутація готелю «Partner Guest House», м. КиївКондратенко, Владислава
2018-12ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ РЕСТОРАНУ «СУШІЯ», М.КИЇВКлокова, Анастасія
2018-12МАРКЕТИНГ ВЗАЄМОВІДНОСИН В УПРАВЛІННІ ГГОТЕЛЕМ «ПРЕМ’ЄР ПАЛАЦ», М. КИЇВКікоть, Наталії
2018-12Мотиваційний механізм управління персоналом кафе«YARO»,м. КиївКасян, Галини
2018-12ІНТЕРНЕТ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ РЕСТОРАНОМ «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ», М. НОВОВОЛИНСЬККаптур, Тетяни
2018-12ІНТЕГРАЦІЙНА ВЗАЄМОДІЯ РЕСТОРАНУ «AMADIN», М. КИЇВКалініченко, Таміли
2018-12Revenue менеджмент ресторану «Піцца Челентано», м. КиївІльницька, Ірина
2018-12Економічна стратегія кафе «Fetto Сafe», м. КиївЗнаєнко, Ольги
2018-12ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАНУ «NOODLE DOODLE», М. КИЇВДзядевич, Тетяни
2018-12ОПЕРАЦІЙНIСТРАТЕГІЇ ГОТЕЛЮ «ВИШЕГРАД», М.ВИШГОРОД, Київська областьДжупінас, Аліни
2018-12ПРОДУКТОВА ПОЛІТИКА РЕСТОРАНУ «ПРОХОДИМЕЦЬ», М. БРОВАРИ, КИЇВСЬКА ОБЛ.Демидюк, Наталії
2018-12PR-ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАНУ «АБСУРДПРОЕКТ», М. КИЇВГруба, Анастасія
2018-12СИСТЕМА ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ЇДАЛЬНІ «КИЙ АВІА», М.КИЇВГоленка, Євгенія
2018-12ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГ РЕСТОРАНУ «ЛЮКС» М. КИЇВГоворадло, Аліни
2018-12УПРАВЛІННЯ ПРОДУКТОВИМ ПОРТФЕЛЕМ ПОСЛУГ СУШИ-БАРУ «СУШИ ВЕСЛА», М. БЕРДЯНСЬКВойтенко, Марини
2018-12Маркетингова стратегія готелю «Лігена», м.Бориспіль, Київська облВедмідь, Анни
2018-12СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «RANCH BURGERS», М.КИЇВБродченко, Юлії
2018-12МЕНЕДЖМЕНТ ЯКОСТІ ПОСЛУГ КАФЕ «UNDERGROUND», М. КИЇВБоброва, Максима
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 441 to 460 of 520