073 Менеджмент Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 441 до 460 з 520
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018-12УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИАКТИВАМИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ«ТУРИСТ», М. КИЇВКУЗЬМЕНКО, Юлії
2018-12Управління професійною адаптацією персоналу готелю «Гостинність», м. КиївКрініциної, Анни
2018-12Корпоративна репутація готелю «Partner Guest House», м. КиївКондратенко, Владислава
2018-12ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ РЕСТОРАНУ «СУШІЯ», М.КИЇВКлокова, Анастасія
2018-12МАРКЕТИНГ ВЗАЄМОВІДНОСИН В УПРАВЛІННІ ГГОТЕЛЕМ «ПРЕМ’ЄР ПАЛАЦ», М. КИЇВКікоть, Наталії
2018-12Мотиваційний механізм управління персоналом кафе«YARO»,м. КиївКасян, Галини
2018-12ІНТЕРНЕТ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ РЕСТОРАНОМ «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ», М. НОВОВОЛИНСЬККаптур, Тетяни
2018-12ІНТЕГРАЦІЙНА ВЗАЄМОДІЯ РЕСТОРАНУ «AMADIN», М. КИЇВКалініченко, Таміли
2018-12Revenue менеджмент ресторану «Піцца Челентано», м. КиївІльницька, Ірина
2018-12Економічна стратегія кафе «Fetto Сafe», м. КиївЗнаєнко, Ольги
2018-12ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАНУ «NOODLE DOODLE», М. КИЇВДзядевич, Тетяни
2018-12ОПЕРАЦІЙНIСТРАТЕГІЇ ГОТЕЛЮ «ВИШЕГРАД», М.ВИШГОРОД, Київська областьДжупінас, Аліни
2018-12ПРОДУКТОВА ПОЛІТИКА РЕСТОРАНУ «ПРОХОДИМЕЦЬ», М. БРОВАРИ, КИЇВСЬКА ОБЛ.Демидюк, Наталії
2018-12PR-ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАНУ «АБСУРДПРОЕКТ», М. КИЇВГруба, Анастасія
2018-12СИСТЕМА ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ЇДАЛЬНІ «КИЙ АВІА», М.КИЇВГоленка, Євгенія
2018-12ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГ РЕСТОРАНУ «ЛЮКС» М. КИЇВГоворадло, Аліни
2018-12УПРАВЛІННЯ ПРОДУКТОВИМ ПОРТФЕЛЕМ ПОСЛУГ СУШИ-БАРУ «СУШИ ВЕСЛА», М. БЕРДЯНСЬКВойтенко, Марини
2018-12Маркетингова стратегія готелю «Лігена», м.Бориспіль, Київська облВедмідь, Анни
2018-12СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «RANCH BURGERS», М.КИЇВБродченко, Юлії
2018-12МЕНЕДЖМЕНТ ЯКОСТІ ПОСЛУГ КАФЕ «UNDERGROUND», М. КИЇВБоброва, Максима
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 441 до 460 з 520