073 Менеджмент Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 461 до 480 з 520
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018-12Сервісна стратегія ресторану «Amadin», ТОВ «Сова», м. КиївБєляєва, Артура
2018-12УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИ АКТИВАМИ КАФЕ «БАГЕТ», М. КИЇВБєліченка, Микити
2018-12УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ «NOODLE DOODLE», М. КИЇВБейко, Дар'ї
2018-12КАДРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «ДРУЖБА», М.КИЇВБаннової, Карини
2018-12Система операційного менеджменту ресторану «Леокс», м. Кам’янка-Бузька, Львівська обл.Загасайло, Олени
2018-12СЕРВІСНІ ІННОВАЦІЇ КАФЕ «ОСТРІВ СКАРБІВ», М. КИЇВВдовенко, Максима
2018-12Сервісні інновації кафе-бару «Троя», м. Мелітополь, Запоріжська обл.Стєпанова, Анастасія
2018-12Система операційного менеджменту пабу «Сенатор», м. ЧернігівСлєсар, Анастасії
2018-12ЗБУТОВА ПОЛІТИКА КАФЕ «BRITANNIA PUB», М. КИЇВШевчук, Дани
2018-12СТРАТЕГІЯ ІНТЕГРАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІЦЕРІЇ «DOMINO`S PIZZA», М. КИЇВПошук, Ірини
2018-12Стратегія розвитку готелю «Інгул»Пічкур, Анастасія
2018-12МАРКЕТИНГ ВІДНОСИН РЕСТОРАНУ «PESTO CAFE» М. КИЇВПавлюк, Олени
2018-12Стратегія просування кафе «Вільвед» м. КиївПатик, Анастасії
2018-12СИСТЕМА ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАНУ «ПЛАН Б», М. КИЇВПанченко, Олени
2018-12Стратегія просуваннякафе «Вільвед» м. КиївОсіпчук, Олександри
2018-12РЕПУТАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ РЕСТОРАНУ «TEQUILA HOUSE», М. КИЇВНитки, Валерія
2018-12Система компенсації праці персоналу готельно-ресторанного комплексу «Колізей», м. ХмельницькийМайстер, Анни
2018-12УПРАВЛІННЯ НЕМАТЕРІАЛЬНИМИ АКТИВАМИ ГОТЕЛЮ «ДНІПРО», М. КИЇВЛитовченко, Юлія
2018-12УПРАВЛІННЯ ДИСТРИБУЦІЄЮ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «РУСЬ», М. КИЇВЛупач, Юлії
2018-12Система логістичного управління готелю «Hilton and Resorts», м. КиївКузьміної, Олени
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 461 до 480 з 520