Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 461 до 480 з 520
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018-12 | Сервісна стратегія ресторану «Amadin», ТОВ «Сова», м. Київ | Бєляєва, Артура |
2018-12 | УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИ АКТИВАМИ КАФЕ «БАГЕТ», М. КИЇВ | Бєліченка, Микити |
2018-12 | УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ «NOODLE DOODLE», М. КИЇВ | Бейко, Дар'ї |
2018-12 | КАДРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «ДРУЖБА», М.КИЇВ | Баннової, Карини |
2018-12 | Система операційного менеджменту ресторану «Леокс», м. Кам’янка-Бузька, Львівська обл. | Загасайло, Олени |
2018-12 | СЕРВІСНІ ІННОВАЦІЇ КАФЕ «ОСТРІВ СКАРБІВ», М. КИЇВ | Вдовенко, Максима |
2018-12 | Сервісні інновації кафе-бару «Троя», м. Мелітополь, Запоріжська обл. | Стєпанова, Анастасія |
2018-12 | Система операційного менеджменту пабу «Сенатор», м. Чернігів | Слєсар, Анастасії |
2018-12 | ЗБУТОВА ПОЛІТИКА КАФЕ «BRITANNIA PUB», М. КИЇВ | Шевчук, Дани |
2018-12 | СТРАТЕГІЯ ІНТЕГРАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІЦЕРІЇ «DOMINO`S PIZZA», М. КИЇВ | Пошук, Ірини |
2018-12 | Стратегія розвитку готелю «Інгул» | Пічкур, Анастасія |
2018-12 | МАРКЕТИНГ ВІДНОСИН РЕСТОРАНУ «PESTO CAFE» М. КИЇВ | Павлюк, Олени |
2018-12 | Стратегія просування кафе «Вільвед» м. Київ | Патик, Анастасії |
2018-12 | СИСТЕМА ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАНУ «ПЛАН Б», М. КИЇВ | Панченко, Олени |
2018-12 | Стратегія просуваннякафе «Вільвед» м. Київ | Осіпчук, Олександри |
2018-12 | РЕПУТАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ РЕСТОРАНУ «TEQUILA HOUSE», М. КИЇВ | Нитки, Валерія |
2018-12 | Система компенсації праці персоналу готельно-ресторанного комплексу «Колізей», м. Хмельницький | Майстер, Анни |
2018-12 | УПРАВЛІННЯ НЕМАТЕРІАЛЬНИМИ АКТИВАМИ ГОТЕЛЮ «ДНІПРО», М. КИЇВ | Литовченко, Юлія |
2018-12 | УПРАВЛІННЯ ДИСТРИБУЦІЄЮ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «РУСЬ», М. КИЇВ | Лупач, Юлії |
2018-12 | Система логістичного управління готелю «Hilton and Resorts», м. Київ | Кузьміної, Олени |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 461 до 480 з 520