Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/439
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаркавої, Анастасії-
dc.date.accessioned2019-10-24T13:33:58Z-
dc.date.available2019-10-24T13:33:58Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/439-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТuk_UA
dc.title«ПРОДУКТОВІ СТРАТЕГІЇ РЕСТОРАНУ «ЛЮДИ.CASUALFOOD», М.КИЇВuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Garkava_2018_12.pdf1,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.