Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/4448
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАвраменко, Микола-
dc.date.accessioned2021-02-05T14:21:13Z-
dc.date.available2021-02-05T14:21:13Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/4448-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleБІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «MEAT FOOD» У МІСТІ КИЄВІuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АВРАМЕНКО М.В. 5м ДЕННА.pdf2,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.