Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/4464
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсадчий, Павло-
dc.date.accessioned2021-02-08T14:15:31Z-
dc.date.available2021-02-08T14:15:31Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/4464-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleБІЗНЕС-ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «ITALIAN CUISINE» У МІСТІ КИЄВІuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осадчий_04.12.2020.pdf1,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.