Please use this identifier to cite or link to this item: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/4476
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХуруджа, Валерія-
dc.date.accessioned2021-02-08T14:18:49Z-
dc.date.available2021-02-08T14:18:49Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/4476-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleБІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «CHINESE CUSINE» У МІСТІ КИЄВІuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хуруджи_ВКР_РТБ.docx.pdf3,2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.