Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/4918Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Співак, Юлія | - |
| dc.date.accessioned | 2021-03-30T09:01:45Z | - |
| dc.date.available | 2021-03-30T09:01:45Z | - |
| dc.date.issued | 2020-12 | - |
| dc.identifier.uri | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/4918 | - |
| dc.description | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА | uk_UA |
| dc.title | Організація та методика аналізу фінансової стійкості та платоспроможності суб’єкта господарювання (за матеріалами ТОВ «Управління громадського харчування та торгівлі») | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | 071 Облік і оподаткування | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ВКР_Спiвак_Ю.Р._12м__дв.pdf | 2,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.