Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/4918
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСпівак, Юлія-
dc.date.accessioned2021-03-30T09:01:45Z-
dc.date.available2021-03-30T09:01:45Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/4918-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleОрганізація та методика аналізу фінансової стійкості та платоспроможності суб’єкта господарювання (за матеріалами ТОВ «Управління громадського харчування та торгівлі»)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВКР_Спiвак_Ю.Р._12м__дв.pdf2,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.