Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/4918
Назва: Організація та методика аналізу фінансової стійкості та платоспроможності суб’єкта господарювання (за матеріалами ТОВ «Управління громадського харчування та торгівлі»)
Автори: Співак, Юлія
Дата публікації: гру-2020
Опис: ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/4918
Розташовується у зібраннях:071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВКР_Спiвак_Ю.Р._12м__дв.pdf2,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.