Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184| Назва: | Проект піцерії на 50 місць формату «to go/take away» у Деснянському районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів |
| Автори: | Зубок, Ірина |
| Дата публікації: | гру-2020 |
| Опис: | ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5184 |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Зубок. ВКП.pdf | 7,65 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.