181 Харчові технології Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 215
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-06Технологія пюреподібних супів з використанням термоміксінгу та організація їх виробництва у ресторані іспанської кухні на 100 місцьМельник, Аркадій
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ КОКТЕЛЬНИХ ЗАКУСОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КОКТЕЛЬНОНУ БАРІ НА 60 МІСЦЬМацапура, Ілля
2023-06Технологія холодної закуски "Террін" та організація її виробництва у кафе французької кухні на 60 місцьМельник, Олена
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ЯПОНСЬКИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЧАЙНОМУ САЛОНІ НА 50 МІСЦЬМаленко'', Микита
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ДРАГЛЕУТВОРЮВАЧАМ И ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ НА 50 МІСЦЬМаментович, Валерія
2023-06Технологія кулінарних виробів на основі картопляного пюре та організація їх виробництва у спеціалізованій закусочній «Картопляна хата» на 80 місцьЛяшко, Софія
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ НАПОЇВ ІЗ ЗЕРНОВОЇ СИРОВИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 60 МІСЦЬЛюховець, Тетяна
2023-06Технологія десертної продукції на основі вторинної молочної сировини та організація її виробництва у кафе формату «слоуфуд» на 60 місцьЛук'яненко, Лілія
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ЗА ТЕХНІКОЮ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬЛесик, Володимер
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ЗЕФІРНОЇ МАСИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬЛазаренко, Анастасія
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ ОВОЧІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФАРШИРУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ «FREE-FLOW» НА 150 МІСЦЬКущенко, Валерії
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МОНОРЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬКушнір, Сергій
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФАРШИРУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ НА 70 МІСЦЬКрамський, Максим
2023-06Технологія страв із риби з використанням техніки stir-fry та організація їх виробництва у ресторані паназійської кухні на 50 місць.Колесніченко, Максим
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА СВИНИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФЕРМЕНТУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬКоренчук, Євген
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ КАРТОПЛІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГАНСЬКОМУ КФЕ НА 30 МІСЦЬКовальонок, Віра
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ ІЗ ПРІСНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ТРАТТОРІЇ НА 80 МІСЦЬКапуста, Оксана
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ЗАПЕЧЕНИХ СТРАВ ІЗ РИБИ КІСТКОВОЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ЕТНО-РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬІвашко, Юлія
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З М'ЯСА ДИКИХ ТВАРИН ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 70 МІСЦЬКавалівнич, Юлія
2023-06ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ЗАКУСОК З ВИКОРИСТАННЯМ МАЙОНЕЗНИХ СОУСІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬДарміна, Аміна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 215