181 Харчові технології Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 215
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021-12Проект іммерсивного ресторану «Алхімік» на 80 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробівБережна, Олександра
2021-12Проєкт ресторану швидкого обслуговування на 60 місць у Шевченківському районі м.Києва з впровадженням інноваційних технологій бургерівШевчук, Олександр
2021-12Проєкт гастро-кафе на 75 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій десертної продукціїЯремко, Катерина
2021-12«Проект арт-кафе на 80 місць у м. Івано-Франківськ із впровадженням інноваційних технологій десертів з пінною структуроюСидоренко, Тетяна
2021-12Проект джелатерії на60 місць у м. Бориспіль Київської області з впровадженням інноваційних технологій замо-рожених десертівЧоботова, Єлизавета
2021-12Проєкт моно-ресторану концепції «Sea food» на 100 місць із впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з гідробіонтівМунтян, Катерина
2021-12Проєкт гастро-кафе на 50 місць у м.Чернігові із впровадженням інноваційних технологій кулінарної харчової продукції з овочівМедведєва, Анастасія
2021-12Проект веганського кафе на 50 місць у м. Львів з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з замінниками тваринних білківЛебедєва, Єлизавета
2021-12Проект кафе-кондитерської на 50 місць у Подільському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробівЄмельянов, Юрій
2021-12Проект кафе-пекарні на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів із житнього борошнаКошіль, Олександр
2021-12Проект таверни на 70 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій пастиЕльхалді, Маріам
2021-12Проект ресторану скандинавської кухні на 80 місць у м. Харків з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції «free from»Гома, Юлія
2021-12Проект патісерії на 60 місць у Харківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробівБондаренко, Олег
2021-12Проєкт кафе формату «слоуфуд» на 70 місць у м. Чернівці з впровадженням інноваційних технологій страв з кисломолочного сируБоярин, Артем
2021-12Проект кафе формату «слоуфуд» на 60 місць у м. Маріуполі Донецької області з впровадженням інноваційних технологій десертної продукціїАвджи, Марія
2020-12БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «QUICK AND CASUAL» У МІСТІ КИЄВІЯрмак, Олександр
2020-12БІЗНЕС-ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «ASIAN CUSINE» У МІСТІ КИЄВІЮщенко, Богдан
2020-12БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «UKRAINIAN CUSINE» У МІСТІ КИЄВІШевчук, Володимир
2020-12БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «CHINESE CUSINE» У МІСТІ КИЄВІХуруджа, Валерія
2020-12БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОР АНУ ФОРМАТУ «ASIAN CUISINE » У МІСТІ КИЄВІТурій, Віталій
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 215