Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 215
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021-12 | Проект іммерсивного ресторану «Алхімік» на 80 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробів | Бережна, Олександра |
2021-12 | Проєкт ресторану швидкого обслуговування на 60 місць у Шевченківському районі м.Києва з впровадженням інноваційних технологій бургерів | Шевчук, Олександр |
2021-12 | Проєкт гастро-кафе на 75 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій десертної продукції | Яремко, Катерина |
2021-12 | «Проект арт-кафе на 80 місць у м. Івано-Франківськ із впровадженням інноваційних технологій десертів з пінною структурою | Сидоренко, Тетяна |
2021-12 | Проект джелатерії на60 місць у м. Бориспіль Київської області з впровадженням інноваційних технологій замо-рожених десертів | Чоботова, Єлизавета |
2021-12 | Проєкт моно-ресторану концепції «Sea food» на 100 місць із впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з гідробіонтів | Мунтян, Катерина |
2021-12 | Проєкт гастро-кафе на 50 місць у м.Чернігові із впровадженням інноваційних технологій кулінарної харчової продукції з овочів | Медведєва, Анастасія |
2021-12 | Проект веганського кафе на 50 місць у м. Львів з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з замінниками тваринних білків | Лебедєва, Єлизавета |
2021-12 | Проект кафе-кондитерської на 50 місць у Подільському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів | Ємельянов, Юрій |
2021-12 | Проект кафе-пекарні на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів із житнього борошна | Кошіль, Олександр |
2021-12 | Проект таверни на 70 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій пасти | Ельхалді, Маріам |
2021-12 | Проект ресторану скандинавської кухні на 80 місць у м. Харків з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції «free from» | Гома, Юлія |
2021-12 | Проект патісерії на 60 місць у Харківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробів | Бондаренко, Олег |
2021-12 | Проєкт кафе формату «слоуфуд» на 70 місць у м. Чернівці з впровадженням інноваційних технологій страв з кисломолочного сиру | Боярин, Артем |
2021-12 | Проект кафе формату «слоуфуд» на 60 місць у м. Маріуполі Донецької області з впровадженням інноваційних технологій десертної продукції | Авджи, Марія |
2020-12 | БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «QUICK AND CASUAL» У МІСТІ КИЄВІ | Ярмак, Олександр |
2020-12 | БІЗНЕС-ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «ASIAN CUSINE» У МІСТІ КИЄВІ | Ющенко, Богдан |
2020-12 | БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «UKRAINIAN CUSINE» У МІСТІ КИЄВІ | Шевчук, Володимир |
2020-12 | БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «CHINESE CUSINE» У МІСТІ КИЄВІ | Хуруджа, Валерія |
2020-12 | БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОР АНУ ФОРМАТУ «ASIAN CUISINE » У МІСТІ КИЄВІ | Турій, Віталій |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 215