181 Харчові технології Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 215
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-02Технологія виробів із дріжджового тіста та організація їх виробництва в кафе-пекарні на 40 місцьПеревертнюк, Іванни
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ДИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАНЯМ ТЕХНІКИ МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬМузиченко, Андрій
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬЛященко, Вікторія
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ЗАПЕЧЕНИХ ОВОЧЕВИХ СТРАВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ СЛОВ’ЯНСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬЛозниця, Ілля
2023-02Технологія соусів з плодово-ягідної сировини та організація їх виробництва у ресторані французької кухні на 100 місцьМакарчук, Ростислав
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ СОЛОДКИХ ВЕРІНІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 70 МІСЦЬЛещенко, Юлія
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРУНІВ ІЗ ІТАЛІЙСЬКОЇ МЕРЕНГИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬЛевіцький, Юрій
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ КРУАСАНІВ ІЗ ЛИСТКОВОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ПАТІСЕРІЇ НА 40 МІСЦЬЛевіцький, Олександр
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ МЕТОДУ ФЕРМЕНТАЦІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М'ЯСТОРІЇ НА 60 МІСЦЬКуліш, Тетяна
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ М'ЯСНИХ СТРАВ ІЗ СВИНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ БОЛГАРСЬКОЇ КУХНІ НА 90 МІСЦЬКіщенко, Юлія
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСКІЙ НА 40 МІСЦЬКерносенко, Валентина
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ЦУКЕРОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 40 МІСЦЬКадирова, Вероніка
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ РИБИ РОДИНИ СКУМБРІЄВИХ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ «ПІДПІКАННЯ»ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ КОНЦЕПЦІЇ «SEA FOOD» НА 80 МІСЦЬЗалевська, Кароліна
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ МУСОВИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬДанів, Тетяна
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ЗАКУСОК ІЗ ОВОЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ПАНАЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬВасилюк, Андрій
2021-12Проєкт моно-ресторану формату «Sea food» на 70 місць у м. Івано-Фпанківськ із вапровадженням інноваційнх технологій кулінарної продукції з гідробіонтівУгрин, Ярина
2021-12Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць формату «to go/ take away» у м. Бровари з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробівБілецька, Альона
2021-12Проєкт локаворського ресторану на 100 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарної продукції з овочівМатвієнко, Тетяна
2021-12Проект кафе-пекарні на 60 місць у м. Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій булочних виробівСавіцька, Анжела
2021-12Проєкт-кафе кондитерської на 50 місць у Шевченківському районі у м.Києві із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів «free from»Гноєва, Любов
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 215