Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023-02 | Технологія виробів із дріжджового тіста та організація їх виробництва в кафе-пекарні на 40 місць | Перевертнюк, Іванни |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ДИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАНЯМ ТЕХНІКИ МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ | Музиченко, Андрій |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ | Лященко, Вікторія |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ ЗАПЕЧЕНИХ ОВОЧЕВИХ СТРАВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ СЛОВ’ЯНСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ | Лозниця, Ілля |
2023-02 | Технологія соусів з плодово-ягідної сировини та організація їх виробництва у ресторані французької кухні на 100 місць | Макарчук, Ростислав |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ СОЛОДКИХ ВЕРІНІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 70 МІСЦЬ | Лещенко, Юлія |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРУНІВ ІЗ ІТАЛІЙСЬКОЇ МЕРЕНГИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ | Левіцький, Юрій |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ КРУАСАНІВ ІЗ ЛИСТКОВОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ПАТІСЕРІЇ НА 40 МІСЦЬ | Левіцький, Олександр |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ МЕТОДУ ФЕРМЕНТАЦІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М'ЯСТОРІЇ НА 60 МІСЦЬ | Куліш, Тетяна |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ М'ЯСНИХ СТРАВ ІЗ СВИНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ БОЛГАРСЬКОЇ КУХНІ НА 90 МІСЦЬ | Кіщенко, Юлія |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСКІЙ НА 40 МІСЦЬ | Керносенко, Валентина |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ЦУКЕРОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 40 МІСЦЬ | Кадирова, Вероніка |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ РИБИ РОДИНИ СКУМБРІЄВИХ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ «ПІДПІКАННЯ»ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ КОНЦЕПЦІЇ «SEA FOOD» НА 80 МІСЦЬ | Залевська, Кароліна |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ МУСОВИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ | Данів, Тетяна |
2023-02 | ТЕХНОЛОГІЯ ЗАКУСОК ІЗ ОВОЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ПАНАЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ | Василюк, Андрій |
2021-12 | Проєкт моно-ресторану формату «Sea food» на 70 місць у м. Івано-Фпанківськ із вапровадженням інноваційнх технологій кулінарної продукції з гідробіонтів | Угрин, Ярина |
2021-12 | Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць формату «to go/ take away» у м. Бровари з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів | Білецька, Альона |
2021-12 | Проєкт локаворського ресторану на 100 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарної продукції з овочів | Матвієнко, Тетяна |
2021-12 | Проект кафе-пекарні на 60 місць у м. Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій булочних виробів | Савіцька, Анжела |
2021-12 | Проєкт-кафе кондитерської на 50 місць у Шевченківському районі у м.Києві із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів «free from» | Гноєва, Любов |