Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/527
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБездєнєжних, Сергій-
dc.date.accessioned2019-11-13T07:22:13Z-
dc.date.available2019-11-13T07:22:13Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/527-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТuk_UA
dc.titleПРОЕКТ РЕСТОРАН-БАРУ МЕКСИКАНСЬКОЇ КУХНІ НА 110 МІСЦЬ У ПОДІЛЬСЬКОМ УРАЙОНІ М.КИЄВАuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bezdienezhnih_2018_12.pdf3,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.