Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/555
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМілян, Кирило-
dc.date.accessioned2019-11-21T14:20:18Z-
dc.date.available2019-11-21T14:20:18Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/555-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТuk_UA
dc.titleПроект Етно-ресторану сучасної української кухні на 80 місць у м.Херсонuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Milian_2018_12.pdf15,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.