Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/556
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нашта, Андрій | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-21T14:20:32Z | - |
dc.date.available | 2019-11-21T14:20:32Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.uri | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/556 | - |
dc.description | ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ | uk_UA |
dc.title | Проект м'ясного ресторану на 120 місць у м. Бровари Київської област | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nashta_2018_12.pdf | 4,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.