Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6261
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАвджи, Марія-
dc.date.accessioned2022-05-28T17:40:30Z-
dc.date.available2022-05-28T17:40:30Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6261-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleПроект кафе формату «слоуфуд» на 60 місць у м. Маріуполі Донецької області з впровадженням інноваційних технологій десертної продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Авджи.pdf3,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.