Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6264
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондаренко, Олег-
dc.date.accessioned2022-05-28T17:42:57Z-
dc.date.available2022-05-28T17:42:57Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6264-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТuk_UA
dc.titleПроект патісерії на 60 місць у Харківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бондаренко.pdf16,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.