Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6266
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЕльхалді, Маріам-
dc.date.accessioned2022-07-01T11:32:20Z-
dc.date.available2022-07-01T11:32:20Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6266-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТuk_UA
dc.titleПроект таверни на 70 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій пастиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ельхалді+_merged.pdf4,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.