Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6268
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄмельянов, Юрій-
dc.date.accessioned2022-07-01T11:32:38Z-
dc.date.available2022-07-01T11:32:38Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6268-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТuk_UA
dc.titleПроект кафе-кондитерської на 50 місць у Подільському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ємельянов-2-85_merged.pdf7,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.