Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6271
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМунтян, Катерина-
dc.date.accessioned2022-07-01T11:33:28Z-
dc.date.available2022-07-01T11:33:28Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6271-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТuk_UA
dc.titleПроєкт моно-ресторану концепції «Sea food» на 100 місць із впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з гідробіонтівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мунтян.pdf8,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.