Please use this identifier to cite or link to this item: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6276
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБережна, Олександра-
dc.date.accessioned2022-07-01T11:34:14Z-
dc.date.available2022-07-01T11:34:14Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6276-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТuk_UA
dc.titleПроект іммерсивного ресторану «Алхімік» на 80 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бережна.pdf3,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.