Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6277
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гноєва, Любов | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-01T11:34:22Z | - |
dc.date.available | 2022-07-01T11:34:22Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.identifier.uri | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6277 | - |
dc.description | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ | uk_UA |
dc.title | Проєкт-кафе кондитерської на 50 місць у Шевченківському районі у м.Києві із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів «free from» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гноєва.pdf | 7,34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.